Ilmoittautuminen soveltavan liikunnan ryhmään
1.3.2022 13:29 Uutiset / Porin Cheerleading Akatemia

Soveltavaa liikuntaa

Oletko aina haaveillut cheerleading -harrastuksen aloittamisesta? Nyt se on mahdollista Porin Cheerleading Akatemian uudessa, kaikille avoimessa harrasteryhmässä Special Alfassa! Ryhmä on tarkoitettu alakouluikäisille, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikeus osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan.

Kokeilukurssi

Järjestämme kokeilukurssin harjoitushallillamme Porin Tiiliruukissa osoitteessa Savipajakatu 2, 28610 Pori. Kokeilukurssi on kestoltaan 4 viikkoa ja se on kaikille maksuton. Kokeilukurssin päivämäärät ovat la 2.4., la 9.4., la 16.4. ja la 30.4. Jokaisella kerralla harjoittelemme klo 11:00-12:00. Kokeilukurssin päätyttyä joukkue jatkaa toimintaansa syksyllä 2022, mikäli innokkaita harrastajia löytyy.

Joukkueen toiminnasta vastaa Laura Kesonen. Yhteydenotot ja tiedustelut osoitteeseen info@porincheerleadingakatemia.fi. Ilmoittaudu mukaan tästä 19.3. mennessä. Ryhmään mahtuu 8 liikkujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Nähdään harjoituksissa!   
Lisää uutisia
Porin Cheerleading Akatemia
«  Toukokuu   »
Kategoriat