Ilmoittaudu

Miksi lähteä mukaan toimintaan?

Haluamme yhdessä viedä porilaisen cheerleadingin uudelle tasolle ja tarjota mahdollisuuden harrastaa ja kilpailla hyvissä puitteissa. Porin Cheerleading Akatemia on ensimmäinen Porissa toimiva seura, jonka toiminta keskittyy cheerleadingiin. Annamme lajin kehittymiselle sen vaatiman huomion ja näin ollen luomme pohjaa menestymiselle.

Tulethan mukaan ja lähdetään viemään tätä tarinaa yhdessä eteenpäin, hyvässä hengessä ja unelmia tavoitellen.

Joukkueiden harjoitteluajat
PCA harrastusmaksut 2019

Harrastajaksi:

Kokoamme seuramme joukkueet joulukuussa SM-kilpailuiden jälkeen. Järjestämme karsintatilaisuuden edustus- ja kilpajoukkueisiin. Tarkempaa tietoa löydät kohdasta karsinnat.

Usein joukkueita täydennetään syyskaudelle heinä- elokuun vaihteessa. Täydennettävät joukkueet järjestävät avoimia harjoituksia, joihin voi tulla esittämään taitojaan.

Aloittelija- ja harrastejoukkueisiin ei järjestetä erillistä karsintaa, mukaan pääsee ilmoittautumalla. Marras- joulukuussa voit ilmoittautua mukaan karsintoihin lomakkeen avulla. Muina aikoina voit olla yhteydessä sähköpostitse suoraan seuraan.

Valmentajaksi:

Kiinnostaisiko sinua paikka cheerleading valmentajana?
Sinulta löytyy selkeä visio ja olet innokas oppimaan uutta, sekä halua päästää luovuutesi valloilleen? Taidamme etsiä juuri sinua!

Haemme tiimiimme mukaan innostavia ja motivoituneita valmentajia kaikkiin ikäryhmiin. Valmentajaksi voi hakea kuka tahansa 15-vuotta täyttänyt.

Haluatko olla rakentamassa uuden seuran tulevaisuutta? Koulutamme valmentajiamme cheerleadingin ammattilaisten avulla. Tarjoamme sinulle tukea, koulutusta ja upeaksi remontoidut tilat.

Mikäli kiinnostuit, olethan meihin yhteydessä.


   
Lisää uutisia
Porin Cheerleading Akatemia
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat