PCA VALMENTAJAHAKU SYKSYLLE 2020
20.5.2020 14:57 Uutiset / Porin Cheerleading Akatemia

PCA VALMENTAJAHAKU SYKSYLLE 2020

Ilmoittaudu nyt!
Haemme uudelle kaudelle vastuuvalmentajia, joilla on jovalmennuskokemusta sekä uusia innokkaita valmentajaharjoittelijoita.

Valmennustiimi muodostuu päävalmentajasta, valmentajista ja valmentajaharjoittelijoista. Valmentajan rooli riippuu valmennuskokemuksesta ja henkilökohtaisista ominaisuuksista. Valmentajaksi tai valmentajaharjoittelijaksi voi hakea henkilö, joka on vähintään 15 vuotta täyttänyt.

Valmentaja:
Valmentajaksi voi hakea henkilö, jolla on jo aiempaa urheiluvalmennustaustaa.

Valmentajaharjoittelija:
Valmentajaharjoittelijaksi voi hakea valmennuksesta kiinnostunut henkilö, jolla ei ole vielä aiempaa valmennuskokemusta.
Valmentajaharjoittelijalla on 6kk pituinen aloitusjakso, jonka aikana harjoittelija perehdytetään seuran toimintatapoihin sekä eri ikäryhmien valmennuskäytäntöihin.


Syksyn valmennustiimejä suunnitellaan jo nyt, joten hae rohkeasti mukaan!
HUOM!! Haemme uusia nuoria oppimaan cheerleading valmennusta mutta myös kokeneita valmentajia. Erityisesti haemme kokenutta valmentajaa SM-Naisten ALFA joukkueeseen.

Normaalin alustavan aikataulun mukaan syksyn harjoitukset alkavat elokuussa. Seura kuitenkin seuraa vallitsevaa tilannetta ja toimii viranomaisten ja Suomen Cheerleadingliiton ohjeistusten mukaan.

Mikäli herää kysyttävää, ole yhteydessä seuran toimistoon: info@porincheerleadingakatemia.fi
Täytä kysely 07.06.2020 klo 23:00 mennessä.
   
Lisää uutisia
Porin Cheerleading Akatemia
Kategoriat