Tietoa seurasta

Porissa starttaa upea uusi seura cheerleadingia rakastaville harrastajille. Seura kerää harrastajia joulukuussa 2018 järjestettävissä karsinnoissa ja toiminta aloitetaan tammikuussa 2019.

Cheerleading

”Cheerleading on vauhdikas ja näyttävä kilpaurheilulaji, jonka harrastus Suomessa on jatkuvassa kasvussa. Lajiin liittyvät akrobaattiset osat sekä intensiivisyys tekevät siitä paitsi teknisesti vaikean, myös yleisölle yllätyksellisen ja viihdyttävän.” (scl.fi)

Cheerleadingiä voi harrastaa Suomessa viidessä eri ikäluokassa: mikrot alle 7-vuotiaat, minit 7-13-vuotiaat, juniorit 12-16-vuotiaat ja aikuiset yli 15-vuotiaat sekä laji on kasvattanut suosiotaan myös vanhempien joukossa.
Kilpatasoja eli leveleitä on kuusi (level 1-6), jotka on jaettu neljään kategoriaan: aloittelijat, edistyneet-, keskitaso- ja SM-taso.

Harrastejoukkueissa harjoitellaan lajin perusteita hauskanpidon lomassa. Vaikka joukkue ei kilpaile, esiintymiskokemusta hankitaan mm. seuran järjestämissä kevät- ja joulunäytöksissä.
Jokaisella joukkueella on turvallisuussäännöt, jotta harjoittelusta saadaan taitotasolle sopivaa ja ennen kaikkea turvallista. Laji on monipuolista, kehittää koordinaatiota, kehonhallintaa ja joukkueena toimimista.

Harrastajana seurassa

Seuramme harrastajat saavat ammattitaitoista ja ennen kaikkea laadukasta valmennusta ympäri vuoden. Joukkueessa urheilee yleensä keskimäärin 30 urheilijaa, joista jokainen on tärkeä osa suurempaa kokonaisuutta. PCA haluaakin olla yhtenäinen seura, jossa kaikki harrastajat tuntevat itsensä arvostetuiksi ja voivat olla oma itsensä.

Valmentajana seurassa

Maksamme valmentajille palkkaa, jonka suuruus perustuu valmennuskokemukseen, käytyihin koulutuksiin sekä valmennusrooliin. Meille valmentajat ovat tärkeitä, arvokkaita ja jokainen tuo seuraan oman näkemyksensä lajista. Haluamme toimia tiiviissä yhteistyössä valmentajien kanssa ja kouluttaa heitä. Olemme valmentajien tukena ja autamme tekemään hyviä päätöksiä seuran, joukkueiden ja yhteisen toiminnan kannalta. Toiminnan sujuvuus ja kehittäminen perustuu molemminpuoliseen kunnioitukseen.

PCA Gym

Hallissamme on asianmukaiset pukuhuonetilat harrastajille, sekä valmentajien käytössä on oma toimistotila ja varustevarasto. Halliin mahtuu 14m X 16m kilpailumatto.


   
Lisää uutisia
Porin Cheerleading Akatemia
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat